Weer een drukke maand gehad!

Zoals altijd was september weer een van de drukste maanden van het jaar!

Veel mensen gaan trouwen en daarnaast wordt bij veel projecten het nieuwe jaar ingeluid. Dit is een overzicht van wat we de afgelopen maand gedaan hebben:

01-09-2017 - Beauforthuis
We begonnen de maand met een verjaardagsfeest van een aantal vrienden in het Beauforthuis in Austerlitz, voor één van onze vaste opdrachtgevers. Een feest met veel moderne muziek en een hele volle dansvloer de hele avond!

02-09-2017 - MHC Lelystad
De volgende ochtend stonden we bij de hockeyclub MHC Lelystad voor de opening van het nieuwe seizoen! Samen met de nieuwe hoofdsponsor (ABN Amro) had de club een clinic georganiseerd, gegeven door een speelster van het Nederlandse hockeyteam 🙂

02-09-2017 - Fort Vechten
Diezelfde avond mochten we weer terug naar Utrecht voor een tweede bruiloft, waar helaas geen foto's zijn gemaakt...

08-09-2017 - Eksternest Almere
De week daarna draaiden bij de eerste bruiloft die Angela Braunius als ceremoniemeester heeft begeleid. Bij aankomst was alles al perfect geregeld, het feest ging dan ook helemaal los! We kregen zelfs een mooie review toegestuurd van het bruidspaar!

15-09-2017 - Fort Vechten
De drukte was gelukkig nog lang niet over, want daarna mochten we weer in Utrecht een feestje bouwen! We kwamen daar deze 'dans schoenen' tegen, een goed alternatief voor de hoge hakken die aan het eind van de avond toch wel zeer gaan doen 😉

20-09-2017 - Paviljoen 't Twiske Oostzaan
Aan het eind van de maand hadden we nog een bruiloft doordeweeks! Op de woensdag heeft iedereen zich verzameld bij Paviljoen 't Twiske in Oostzaan. Deze prachtige locatie aan het water gaf de mogelijkheid om het feest buiten te houden! Het weer werkte mee en met behulp van een paar terrasverwarmers hebben we een prachtig feest neer kunnen zetten.

23-09-2017 - Ziggo Dome Amsterdam
De maand werd prachtig afgesloten met een feest bij Neil Diamond! Na het optreden bij de Ziggo Dome mochten we een gezellige afterparty verzorgen.

Kwintijn Schuurman