Het Verhaal Achter Driving DJ’s

 • Jun 10, 2010

  Waar het allemaal begon

  Het idee begon op een mountainbike tocht in de zomervakantie van 2010. Tijdens een pauze werd even besloten om als DJ's te beginnen.
  Onder het motto 'Niets is onmogelijk' werd er materiaal aangekocht, en na een half jaar stonden we klaar voor ons eerste feest.

 • Jun 10, 2011

  Snelle groei

  Veel verschillende klussen volgden, een kinderfeestje, een paar verjaardagen; 16-jarigen, 30-jarigen, 50-jarigen en zelfs een 50-jarig huwelijk!
  Alle inkomsten werden geïnvesteerd in uitbreiding van de materialen. Stukje bij beetje groeide het wilde plan uit tot een succesvolle dienstverlener in de entertainment branche.

 • Dec 12, 2013

  Kerstgala

  In 2013 waren de Driving DJ's voor het eerst verantwoordelijk voor het kerstgala op hun middelbare school; Groevenbeek in Ermelo. Het eerste jaar was een groot succes, maar het kwam niet in de buurt van wat later mogelijk bleek.

 • Dec 10, 2015

  Gala's en kastelen

  In 2015 hebben we het gala op Groevenbeek naar een compleet nieuw niveau getild. Onder hetzelfde motto als vijf jaar eerder 'Niets is onmogelijk' hebben we een compleet kasteel decor gebouwd! Kijk op de homepage voor de aftermovie van het feest!

 • Jan 1, 2017

  Stoppen met de samenwerking, maar het bedrijf gaat door!

  Vanaf 2017 gaat Driving DJ's verder als een eenmanszaak. Kwintijn zet het idee door met meer enthousiasme dan ooit!
  Helaas was het voor Bram niet meer mogelijk om het bedrijf te combineren met zijn drukke leven, al betekent dat zeker niet dat hij zijn laatste feest gedraaid heeft!

 • Apr 1, 2017

  Het gaat hard!

  De opdrachten komen steeds sneller binnen! Begin april is het tweede concept gelanceerd: de ESCALEERBEREN! De online media beginnen langzaam op gang te komen en de eerste boekingen zijn inmiddels geweest 🙂