FAQ

"Persoonlijk? Maar ik heb toch altijd contact met een persoon?"

Dat is zeker waar, bij de meeste partijen is er iemand die u persoonlijk te woord staat. Vaak is dat echter niet de DJ die ook op uw feest komt draaien! Bij Driving DJ's vinden we juist dat contact heel erg belangrijk! Kom daarom gewoon een keer gezellig langs om met de DJ te praten over het feest!

"De locatie heeft liever geen DJ's, kan het dan wel?"

In de wereld van DJ's hebben we heel veel goede collega's en dat is heel fijn! Sommigen zijn echter niet altijd even geliefd bij feestlocaties, waardoor DJ's soms een minder goede reputatie hebben. Als de locatie zich zorgen maakt kunnen wij altijd contact opnemen. We kunnen dan duidelijk afspraken maken zodat alles op de dag van het feest vlekkeloos verloopt!

"Op een feest laatst stond de muziek zo hard! Is dat bij jullie ook zo?"

U mag het volume aangeven waarop wij draaien. Bij sommige feesten betekent dat dat het lekker hard mag, bij andere feesten zullen we op een wat lager volume draaien. Uiteraard houden we altijd rekening met de oren van uw gasten, gehoorschade is natuurlijk het laatste dat we willen veroorzaken!

"Wat hebben jullie eigenlijk van ons nodig?"

We hebben eigenlijk alles wat we nodig hebben zelf. Het enige dat we nodig hebben is een plekje van ongeveer 2 meter bij 2 meter en een vrije stroomgroep. Daarnaast krijgen we graag verzoekjes, want dan kunnen we het feest echt aan u aanpassen!

"Ik weet eigenlijk niet of er op mijn feest wel gedanst gaat worden, is een DJ dan wel handig?"

Of een DJ een goede keus is is volledig afhankelijk van uw eigen smaak. Ook voor gezellige sfeermuziek om bij te praten is Driving DJ's een goede keus. Wie weet? Als de sfeer goed is zouden zomaar opeens toch de voetjes van de vloer kunnen gaan!